Egyéb kategória archívuma:

jul 27

Tökéletes hangzás minden irányban!

cuby7

A Crystal házimozi rendszerek az egyedülálló WiSound technológiát alkalmazzák. Ezt azt jelenti, hogy 360 fokos hangzást biztosítanak, szemben a megszokott hangszórókkal. Ennek köszönhetően a helység bármelyik részére elhelyezhető, ugyanolyan hangélményt ad.

Olvass tovább »

jul 01

Egyre több magyar háztartás használ digitális készüléket

Budapest, 2015. július 1., szerda (MTI) – Egyre több elektronikai készülék található a magyar háztartásokban, többen költenek online edukációs és fizetős televíziós tartalmakra, növekszik a tévézéssel és a táblagépek használatával töltött idő – derül ki a Samsung Techonomic Index kutatásából.

Olvass tovább »

jún 27

Cisco: sok hagyományos céget szoríthat ki a piacról a digitalizáció

Budapest, 2015. június 26., péntek (MTI) Minden negyedik hagyományos vállalat jelentősen veszíthet pozíciójából, vagy szorulhat ki teljesen a piacról a digitális piac átalakulása miatt a következő öt évben – derült ki a Cisco jelentéséből.

Olvass tovább »

jún 15

GfK: jövőre is megmaradhat a nagy kereslet az IT termékek és háztartási kisgépek iránt

Budapest, 2015. június 15., hétfő (MTI) – A következő egy évben is megmaradhat a nagy kereslet az IT termékek és a háztartási kisgépek iránt, ugyanis a magyarok 67 százaléka számítástechnikai, 57 százaléka pedig háztartási kisgépek beszerzését tervezi – derül ki a GfK Hungária Piackutató Kft. Elektro Shopping Monitor című, reprezentatív felméréséből.

Olvass tovább »

ápr 15

Van megoldás az olcsóbb pc-üzemeltetésre

  A mai számítógépek sokkal erősebbek, mint régi, egész szobákat kitöltő társaik. És mint tudjuk, elektromos energiát használnak. Az első általános célú számítógép, az ENIAC durván 150.000 wattot fogyasztott. Ezt összehasonlítva a mai adatokkal, jelentős különbség adódik, hiszen a jelen pc-i körülbelül 110-200 wattot fogyasztanak.

Olvass tovább »

feb 27

Intel: a korszerű asztali gépet harmadával olcsóbb üzemeltetni

Budapest, 2015. február (MTI) – A korszerű asztali számítógépek mintegy 30 százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak, mint például az öt évesnél régebbiek.

Olvass tovább »

feb 17

Prestigio Visconte 3

logo

Egy 10″-os Windows 8.1-es tablet mindennapi használatra.

Olvass tovább »

jan 15

Office 2013

jan 08

Népszerűsítik az online kereskedelmet a gazdák körében

Budapest, 2015. január 7., szerda (MTI) – Videó-konferencián népszerűsíti az online kereskedelmet a gazdák körében a Magro.hu mezőgazdasági piactér január 21-én és 22-én – közölte a szervező cég szerdán az MTI-vel.

Olvass tovább »

okt 31

360 fokos egyenletes Infra megvilágítás a Vivotek két új halszemoptikás gyöngyszemében

Vivotek újdonság

Olvass tovább »

Régebbi bejegyzések «

Az oldal bizonyos tartalmainak megtekintéséhez a sütik elfogadása szükséges. több infó

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába.

Bezárás