Okostelefon kategória archívuma:

máj 27

Lassul az okostelefon-eladások növekedési üteme

Framingham, 2015. május 27., szerda (MTI) – Az idén lassul az okostelefonok világpiaci forgalmának növekedési üteme az amerikai International Data Corporation (IDC) távközlési és informatikai piackutató vállalat előrejelzése szerint.

Olvass tovább »

sze 02

Financial Times: csúszhat az Apple okosórájának megjelenése

San Francisco, 2014. augusztus 31., vasárnap (MTI) – Az amerikai Apple már szeptember 9-én bemutathatja legújabb mobil elektronikus eszközét, egy okosórát, de a céghez közeli források szerint a termék csak hónapokkal később, 2015 elején lesz megvásárolható – írta meg a Financial Times (FT) brit gazdasági napilap.

Olvass tovább »

aug 28

Egy év alatt globálisan 60 százalékkal nőtt a mobil adatforgalom

Budapest, 2014. augusztus 27., szerda (MTI) – Egy év alatt – 2013 második negyedéve és 2014 második negyedéve között – globálisan 60 százalékkal nőtt a mobil adatforgalom – derül ki az Ericsson szerdán ismertetett legfrissebb mobilitási jelentéséből.

Olvass tovább »

aug 25

Nehézkesen értetik meg magukat ügyfeleikkel a nagy elektronikai gyártók

Budapest, 2014. augusztus 23., szombat (MTI) – Egyes okostelefon- és táblagépgyártó vállalatok olyan nehézkesen fogalmazzák meg termékleírásaikat és közleményeiket, mintha kifejezetten azok megértését akarnák megakadályozni – írja a WirtschaftsWoche Online (wiwo.de) hírportál német üzleti tanácsadó vállalatok és a Hohenheim egyetem közös tanulmányának megállapításaira hivatkozva.

Olvass tovább »

Az oldal bizonyos tartalmainak megtekintéséhez a sütik elfogadása szükséges. több infó

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába.

Bezárás