Hírek kategória archívuma:

jul 07

Az olcsóbb és megbízhatóbb internet kifejlesztését segíti elő magyar kutatók eredménye

Budapest, 2015. július 7., kedd (MTI) – Az olcsóbb és megbízhatóbb internet kifejlesztését segíti elő a Magyar Tudományos Akadémia és Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatói, akik eredményeiket a Nature Communications című rangos tudományos folyóiratban közölték.

Olvass tovább »

jul 01

Egyre több magyar háztartás használ digitális készüléket

Budapest, 2015. július 1., szerda (MTI) – Egyre több elektronikai készülék található a magyar háztartásokban, többen költenek online edukációs és fizetős televíziós tartalmakra, növekszik a tévézéssel és a táblagépek használatával töltött idő – derül ki a Samsung Techonomic Index kutatásából.

Olvass tovább »

jún 29

Az Axxonsoft szoftver biztosította a Nemzetközi Ékszerkiállítást Szingapúrban

Az éves találkozó 2014-ben a neves Marina Bay Sands Hotelben került megrendezésre, mely ugyanazzal a névvel büszkélkedhet, mint az öböl.

Olvass tovább »

jún 27

Cisco: sok hagyományos céget szoríthat ki a piacról a digitalizáció

Budapest, 2015. június 26., péntek (MTI) Minden negyedik hagyományos vállalat jelentősen veszíthet pozíciójából, vagy szorulhat ki teljesen a piacról a digitális piac átalakulása miatt a következő öt évben – derült ki a Cisco jelentéséből.

Olvass tovább »

jún 05

Négymillió amerikai kormányalkalmazott adatait lopták el hackerek

Pogár Demeter, az MTI tudósítója jelenti: Washington, 2015. június 5., péntek (MTI) – Négymillió jelenlegi és volt szövetségi alkalmazott adatait lopták el hackerek az amerikai kormány személyzeti hivatalától – közölte csütörtökön az amerikai belbiztonsági minisztérium.

Olvass tovább »

sze 26

Korszerűsítette informatikai rendszerét a rendőrség a közép-magyarországi régióban

Budapest, 2014. szeptember 25., csütörtök (MTI) – Az Európai Unió kétmilliárd forintos támogatásával korszerűsítette elektronikus feldolgozórendszerét a közép-magyarországi régióban a rendőrség – jelentette be az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) gazdasági főigazgatója csütörtökön Budapesten.

Olvass tovább »

sze 24

Biztonságpolitikai főtanácsadó: a kormány ötödik harctérként tartja számon az informatikai felhőt

Budapest, 2014. szeptember 23., kedd (MTI) – A globális informatikai felhőszolgáltatást most már ötödik harctérként tartja számon a kormány a szárazföldi, légi, űr és katonai harcterek mellett; ezért a magyar állam részéről kiemelt figyelmet igényel – mondta Szemerkényi Réka miniszterelnöki biztonságpolitikai főtanácsadó és kiberkoordinátor kedden, a EuroCloud Day 2014 konferenciáján.

Olvass tovább »

Az oldal bizonyos tartalmainak megtekintéséhez a sütik elfogadása szükséges. több infó

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába.

Bezárás