Adatbiztosnság kategória archívuma:

jún 05

Négymillió amerikai kormányalkalmazott adatait lopták el hackerek

Pogár Demeter, az MTI tudósítója jelenti: Washington, 2015. június 5., péntek (MTI) – Négymillió jelenlegi és volt szövetségi alkalmazott adatait lopták el hackerek az amerikai kormány személyzeti hivatalától – közölte csütörtökön az amerikai belbiztonsági minisztérium.

Olvass tovább »

már 05

Vegye fel a kesztyűt!

cq5dam.thumbnail.140.100

Az AVG Internet Security lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok, valamint a levélszemét (SPAM) ellen.

Olvass tovább »

sze 24

Biztonságpolitikai főtanácsadó: a kormány ötödik harctérként tartja számon az informatikai felhőt

Budapest, 2014. szeptember 23., kedd (MTI) – A globális informatikai felhőszolgáltatást most már ötödik harctérként tartja számon a kormány a szárazföldi, légi, űr és katonai harcterek mellett; ezért a magyar állam részéről kiemelt figyelmet igényel – mondta Szemerkényi Réka miniszterelnöki biztonságpolitikai főtanácsadó és kiberkoordinátor kedden, a EuroCloud Day 2014 konferenciáján.

Olvass tovább »

aug 11

Oracle-felmérés: a biztonsági kihívások miatt aggódnak leginkább a vállalatok

A biztonsági kihívások miatt aggódnak leginkább a mobileszközök használatával kapcsolatban a vállalatok – derül ki az Oracle informatikai óriásvállalat megbízásából készített nemzetközi felmérésből.

Olvass tovább »

Az oldal bizonyos tartalmainak megtekintéséhez a sütik elfogadása szükséges. több infó

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába.

Bezárás