«

»

jún 03

Terítéken az innováció

ATEN. Ez a név méltán írta bele magát az információs technológia történelmébe. 1979 óta nyújt Nekünk, felhasználóknak színvonalas fejlesztői és gyártói tevékenységet, a csatlakozási megoldásokra specializálódva. KVM kapcsolók, konzol extenderek, ALTUSEN, VanCryst, NRGence, IOGEAR megoldások; mind mögött kimagasló szaktudás áll, s ezáltal kerülhet Hozzánk az a minőségi technológia, aminek hasznát nap mint nap kamatoztathatjuk.

Vegyük például a 2 portos, HD felbontású CS22U KVM Switch-et. Ez a dizájnos külsejű kapcsológombbal ellátott kábel lehetővé teszi, hogy otthonában vagy kisirodai környezetben számítógépeit egy konzolról kezelje. Egy egér, egy billentyűzet, egy monitor – több számítógép. Ezzel a megoldással rendben tudhatja környezetét, s nem mellesleg időt is spórolhat.

 

cs22u

Előfordulhat, hogy számítógépei nem egy irodában helyezkednek el, s ilyen esetben szüksége lehet egy olyan jelhosszabbítóra, mint például a CE700A. Ez az eszköz egy kiváló video minőségű USB KVM extender, amely beépített 8kV/15kV elektrosztatikus kisülés- és 2kV túlterhelési áram védelemmel is rendelkezik, képes egy USB konzolról, akár 150 méter távolságra elhelyezkedő számítógépes rendszert is kezelni, s a gépek elhelyezkedésének megfelelően önállóan beállítja a szükséges jelerősséget. Akár 1080p felbontásban is kiszolgálja a felhasználói igényeket, s költségkímélő Cat5e kábellel alkalmazható, ami által sokkal rendezettebb és megbízhatóbb adatátviteli csatlakozást biztosít.

30 eredményekkel teli év, s megannyi innovatív ötlet megvalósítása után szlogenjük, a „Jobb kapcsolatok, egyszerűen” az iparágban szállóigévé vált, s mindez nem véletlenül történt. Mint piacvezető cég, az ATEN minden termékénél törekszik a legjobb kialakítás elérésére, flexibilis integrálhatóságot és helytakarékosságot biztosítva a felhasználói élmény, és elégedettség megőrzéséhez és fokozásához.

aten

Manapság, a modern technika térhódításának korában szükséges iramot tartani az újnál is újabb fejlesztésekkel, de az ATEN lépésdiktálóként száll be az információs technológia előrehaladásába. Termékkínálatuk is ezt a felfogást tükrözi, s palettájukból kiemelkedik az újdonságszámba vehető CS17916. Ezzel az USB HDMI KVM kapcsolóval 16 számítógéphez férhet hozzá, s tarthatja őket kontroll alatt, de akár 256 PC is irányítható az eszköz kaszkádozásával. A Video DynaSync kiküszöböli a megjelenítési problémákat, és optimalizálja a felbontást a portok közötti váltás közben. Multiplatform támogatása, HDCP kompatibilitása, 1080p-s video minősége korszerű ötvözetet képez. A termék 4 portos változata 2010-ben elnyerte a Taiwan Excellence díjat, 2011-ben pedig a Techno-Kitchen elismerését vívta ki.

Az ATEN ügyféllistáját a világ különböző részein működő vállalatok, kis- és középvállalkozások, és magánszemélyek alkotják; e világméretű kohézió fenntartása, és megerősítése a cég elsőszámú célkitűzései közé tartozik. Az igény minőséget követel, s ez az, amivel az ATEN biztosan szolgálhat Önnek.

Ha felkeltettük érdeklődését vagy további információkra van szüksége az ATEN termékeivel kapcsolatban, keressen minket az info@lanriver.hu email címen, vagy a 0631-329-0690 telefonszámon hétköznapokon 10 és 16 óra között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Az oldal bizonyos tartalmainak megtekintéséhez a sütik elfogadása szükséges. több infó

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába.

Bezárás