«

»

jún 29

Az Axxonsoft szoftver biztosította a Nemzetközi Ékszerkiállítást Szingapúrban

Az éves találkozó 2014-ben a neves Marina Bay Sands Hotelben került megrendezésre, mely ugyanazzal a névvel büszkélkedhet, mint az öböl. A Marina Bay Sands kényelmesen gyalog megközelíthető üzleti központ, mely népszerű választás a nagyobb nemzetközi rendezvények szervezői között. A hotel fényűzően berendezett kiállítási központokkal és konferencia termekkel ellátott létesítmény, mely rengeteg látogatót vonz a világ minden tájáról.

A szervezőknek az idei ékszer expón nemcsak a kényelemre kellett gondolniuk, hiszen a kiállított ékszerek értéke mintegy 200 millió dollár. Ez adta az ötletet, hogy felvegyék a kapcsolatot az ázsiai-csendes-óceáni Axxonsoft irodával Szingapúrban. A helyi Axxonsoft alkalmazottak segítettek biztosítani a tökéletes biztonsági szintet a rendezvényen a Face Intellect arcfelismerő megoldással.

A Face Intellect egy intuitív könnyen telepíthető és használható szoftvermegoldás melyet gyakran használnak nyilvános összejöveteleken, fontos ipari területeken valamint bejáratoknál. Felismeri az arcot a videón és összeveti a korábban rögzített felvételekkel. A szingapúri rendezvényen nagy felbontású kamerákat telepítettek a bejárathoz, hogy automatikus arcfelismerést hajthassanak végre a kiállító teremben. Minden embert, aki áthalad a bejáraton az őrök és a rendezvény szervezői leellenőrzik.

Durairaj Gireraj az Axxonsoft ázsiai-csendes-óceáni igazgatója elmondta, hogy a Face Intellect hogyan működik a gyakorlatban: „A rendszer képes felismerni a kamera látóterébe kerülő emberek arcvonásait nemtől, életkortól és származástól függetlenül” Mi több, az arcfelismerőt gyakorlatilag lehetetlen kijátszani – még az álbajusz vagy a szemüveg esetében is kivételes felismerési arányokkal rendelkezik.

A Groucho szemüveg rendkívül vicces, de az expo szervezői számára a lopás nem tréfa. Tavaly októberben elloptak egy gyűrűt a Szingapúri Ékszer Fesztiválon, mely Steve Tan az idei rendezvényszervező bizottság képviselőjének becslése szerint közel 400.000 dollár értékű volt. A szervezők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megakadályozzák a hasonló incidenseket a Szingapúri Nemzetközi Ékszerexpó ideje alatt.

A Face Intellect segítségével az erőfeszítéseik eredményt hoztak. A rendezvényszervezők elismerték az Axxonsoft alkalmazottainak a munkáját, akik szakmai tapasztalatukkal könnyedén emelkedtek felül a kihívásokon. Steve Tan véleménye szerint az Axxonsoft szoftver kivételesen megbízható és hasznos. „Mikor 200 millió dollár értékben szervezek Expot nem engedhetem meg magamnak, hogy ne mozgassak meg minden követ a rendezvény biztosítására. Az Axxonsoftnak köszönhetően nyugodtan tudok aludni, tudva hogy ezek az eszközök teljesen biztonságosak.”

 

Az Axxonsoft szakembereinek munkája több mint egy remek biztonság lehetősége. Ez biztosítja az ügyfelei számára, hogy jól tudjanak aludni, és hogy arra a munkára tudjanak koncentrálni, amihez a legjobban értenek. És ez talán a legfontosabb lépés az Axxonsoft sikeréhez, amivel gyarapítja a vállalati partnereit a világ minden táján.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Az oldal bizonyos tartalmainak megtekintéséhez a sütik elfogadása szükséges. több infó

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába.

Bezárás