«

aug 20

A háztartás alapvető szerszámai

Egy jó kalapács és egy jó fogó és egy megfelelő csavarhúzó készlet a háztartás elengedhetetlen kellékei, melyek nagy segítséget nyújthatnak a hétköznapokban a háziasszonyoknak is.

Kell egy jó fogó!

A fogó, mint azt neve is mutatja dolgok biztonságos megfogására alkalmas. A biztonságos megfogás sok mindent takarhat egy háztartásban, pl.: egy forró tárgy megfogása, egy erősen vegyszeres dolog megfogása, egy nagyon magas vagy alacsony hőmérsékletű dolog megfogása anélkül, hogy az a bőrünkkel érintkezne.

Alapvetően elég sokféle feladatspecifikus fogót gyártanak (harapó fogó, lapos fogó, oldalcsípő fogó, stb.). Általában egy egyszerű háztartásban, ahol nem szoktak rendszeresen barkácsolni, ott felesleges többféle fogót tartani.

Ha valóban nem szeretnénk egy nagyon szép és hasznos fogó készlet birtokosai lenni, akkor a megfelelő választás lehet a nevében is többcélúságot hirdető kombinált fogó. Ha úgy döntünk, hogy a várható feladataink tükrében megfelelő a kombinált fogó, akkor fontos hogy egy jó minőségű eszközt válasszunk, mely biztos fogást ad, könnyedén elvág egy kábelt és egy kisebb szög elvágása sem akadály. Jó minőségű acél szerszám legyen, hogy egy vágás után ne kelljen új szerszám után nézni. Fontos, hogy a fogópofák stabil fogást biztosítsanak, könnyen szétnyitható és összezárható legyen, a szerszám ne legyen se túl nagy, se túl kicsi, hogy megfelelő erőt lehessen kifejteni vele fogáskor.

Általában a kombinált fogók méretei 125 és 220 mm közt mozognak. A 180 mm-es fogó egy kiváló méret, mivel nem túl kicsi lehet vele biztonságosan dolgozni képes elvágni egy drótot vagy egyebet, de nem túl nagy így nem szükséges bemelegíteni egy tárgy megfogásához, nem takarja a munkaterületet a méretei miatt.

Ha ilyen szerszámot szeretne ami megfelel az előbb leírtaknak akkor a Fortum 180mm-es fogója lesz a megfelelő választás.

kombinalt_fogo_mm_CV-i7575

A szerszám több kiváló minőségű társával együtt megvásárolható on-line üzletünkben a http://gep.bolt.hu címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Az oldal bizonyos tartalmainak megtekintéséhez a sütik elfogadása szükséges. több infó

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába.

Bezárás