»

aug 01

Office 365 termékcsalád

Office

Üdvözli az új Office!

Az otthonoktól a vállalatokig, az asztali gépektől az egyéb eszközökön át a webig, az Office minden területen és platformon biztosítja a munka elvégzéséhez szükséges eszközöket.

Office, amikor és ahol éppen szüksége van rá!

Telepítheti az előfizetéséhez tartozó Office szoftvereket Windows vagy Mac rendszerű számítógépére, továbbá útközbeni használathoz táblagépére, vagy akár okostelefonjára is. Minden egyéb esetben pedig használja az Office Online alkalmazást a web-en keresztül.

Közös munka az Office 365 használatával!

A már ismert és bevált Office alkalmazások segítségével lenyűgöző dokumentumokat készíthet, és mentheti azokat felhőbe. A dokumentumokkal közösen dolgozhatnak csapatával az Office Online segítségével.

Az Office az Ön igényeire szabva!

Jelentkezzen be az Office-ba és személyes beállításai mindenhová követik. Ott folytathatja a munkát, ahol korábban abbahagyta.

A részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy írjon egy hozzászólást amely tartalmazza a kérdést, hamarosan válaszolunk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Az oldal bizonyos tartalmainak megtekintéséhez a sütik elfogadása szükséges. több infó

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába.

Bezárás