Egyedi ajándéktárgyak

Vállaljuk egyedi ajándéktárgyak készítését. Legyen szó egyedi feliratos vagy fényképes ruhadarabokról, kulcstartóról vagy bögréről.

Tekintse meg kínálatunkat a folyamatosan bővülő termékkészlettel rendelkező internetes áruházunkban az egyedibolt.hu oldalon.

Telefon: 0631-329-0690

E-mail: egyedibolt@egyedibolt.hu

Postacím: 2201 Monor, Pf.: 55.

Az ajándéktárgyak készítéséhez a tartós és sokoldalú szublimációs technológiát használjuk.

A szublimációs nyomtatás és hőszublimációs transzfernyomtatás egy 1957 óta használt technológia a nyomtatásban, amely a festéket szublimációs eljárással viszi fel a nyomtatandó felületre. A technológiát főleg jó minőségű fényképészeti nyomtatásra használják. Ugyanakkor 100% pamut, bőr, illetve kezeletlen (speciális szublimációs lakkal való bevont) üveg-, fém-, fa- és kerámia alapanyagokra nem lehet szublimációs tintával nyomtatni. (Wikipédia)

A pólók és más textil anyagok egyedivé tételéhez vasalható fóliákat használunk, így akár 1db. póló egyedivé tétele is megfizethető marad. Hogy a műhelyünkből kikerülő darabok tartósak és szépek legyenek, kizárólag a legjobb fóliákat használjuk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Az oldal bizonyos tartalmainak megtekintéséhez a sütik elfogadása szükséges. több infó

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába.

Bezárás